Ghidul Serviciilor
Tunari Resort Residence - Ansamblu Blocuri, Tunari / Ilfov
inapoi la firma 89 vizite
Poza Dezvoltator NYM House
Foto

ghimbavresidence.ro

Finalizare Octombrie 2021

GhImbav Residence reprezinta rezultatul unui parcurs sigur pe piata dezvoltatorilor imobiliari, bazat pe seriozitate, profesionalism, experienta, calitate în servicii, performanta, munca în echipa având ca scop rezultatul final care raspunde nevoilor si dorintelor clientului.

De la începutul proiectelor noastre misiunea pe care ne-am atribuit-o a fost si este de a oferi servicii complexe si de calitate care sa confere clientilor nostri siguranta si bunastare.

 

     Complexul este situat intre Otopeni si Pipera pe str.1 Decembrie (23 August) care leaga cele doua localitati traversand Tunari.

        Este format din 3 blocuri cu regim de inaltime P+3, cu un total de 96 de apartamente. Dintre acestea 9 sunt apartamente cu 3 camere si 87 sunt apartamente cu 2 camere.

        Complexul se afla la 20 de minute de zona de birouri Mall Promenada, la 20 de minute de metrou Pipera, 15 minute de Mall Baneasa, 10 minute de gradina zoo/Iancu Nicolae si 15 minute de Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. 

        Accesul se poate face din DN1 - Otopeni, din linia de centura a Bucurestiului sau dintre Pipera - Iancu Nicolae. 

        Solicitati o oferta de pret in functie de tipul apartamentului si pozitionarea acestuia dar si conditiile generale privind contractarea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.