Ghidul Serviciilor
Tunari Resort Residence - Ansamblu Blocuri, Tunari / Ilfov
inapoi la firma 89 vizite
Poza Dotari si finisaje
Foto

 La fiecare scara locativa este instalat câte un ascensor electric de ultima generatie, lifturile sunt foarte confortabile si sigure, functioneaza linistit fara a afecta linistea locatarilor.

Pentru copii în curtea ansamblului de locuinte „Tunari Resort Residence” este modern amenajat un loc de joaca cu echipamente sigure si pentru linistea parintilor accesul în curte este securizat.

Fiecare cumparator a unui apartament din complex beneficiaza si de câte un loc de parcare suprateran, ce este inclus în pret.

 

Toate proprietatile locative se livreaza finisate complet si dispun de pardoseli placate cu parchet Egger si gresie, peretii sunt nivelati, tencuiti si vopsiti, în camerele de baie peretii sunt placati cu faianta si sunt instalate toate obiectele sanitare de la firma Ideal Standard. Usile interioare sunt alese de la firma Port Doors si usa de acces este din metal. Termo sistemul este autonom pentru fiecare apartament cu instalatii termice conduse prin pardoseala si fiecare locuinta are instalata câte o centrala termica proprie de marca Viessmann.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.