Ghidul Serviciilor
Cartierul Scriitorilor - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 76 vizite
Poza Cartierul Scriitorilor, detalii complex
Foto

Povestea ta începe aici, în Cartierul Scriitorilor, locul în care toate asteptarile unui „acasa” modern si confortabil sunt îndeplinite cu succes, pentru ca tu sa o poti continua asa cum îti doresti. Pozitionat într-o zona în plina dezvoltare, atât cultural cât si ca facilitati, Cartierul Scriitorilor poate fi casa ideala pentru oricine.Cladirile noastre poarta numele unora dintre cei mai importanti si iubiti scriitori români - Ion Creanga, Mihai Eminescu, George Cosbuc, Vasile Alecsandri, I.L. Caragiale si Mircea Eliade - astfel încât sa ai parte de cât mai multa inspiratie pentru a lasa o amprenta frumoasa, memorabila, asemenea lor, în noua ta casa

Complexul de locuinte „Cartierul Scriitorilor” se gaseste dezvoltat de Drumul Ciorogârla, la numerele 199 – 203, în zona Militari, sectorul 6 din municipiul Bucuresti.

Ansamblul rezidential este amplasat confortabil si are acces facil catre supermarketuri, cafenele, restaurante, gradinite, centre medicale si business centre.

În apropiere de locuinte sunt statii de autobuze si pâna în centrul capitalei este de parcurs o distanta de aproximativ 10 km, pâna la Gara de Nord sunt circa 7 km si Aeroportul „Henri Coanda” este la 20 km, iar Aeroportul „Aurel Vlaicu” la 16 km fata de blocurile rezidentiale din Cartierul Scriitorilor.

Facilitatile complexului de locuinte

Din 6 blocuri de apartamente este compus ansamblul rezidential „Cartierul Scriitorilor”. Imobilele sunt prevazute cu un regim diferit de înaltime, cu Parter si plus 6 Etaje/8 Etaje/10 Etaje si sunt proiectate fiecare cu câte 2 scari. Cladirile au aspecte moderne si clasice si sunt concepute cu denumiri în cinstea scriitorilor români: Mihai Eminescu, Ion Creanga, George Cosbuc, Mircea Eliade, Vasile Alecsandri si I. L. Caragiale.

Blocurile au o structura constructiva formata din beton armat cu cadre stâlpi, grinzi si plansee si cu toate închiderile exterioare formate din blocuri BCA, la fel ca si toate compartimentarile interioare din blocuri din beton celular autoclavizat. Toate blocurile de apartamente dispun de un sistem termic fiabil cu grosimea de 10 cm placat pe închiderile exterioara. La apartamentele de la parter si de la toate etajele este instalata tâmplarie cu profil din PVC si geam termopan tripan, iar la intrare în blocuri tâmplaria instalata are profil din aluminiu plus glafuri exterioare din tabla vopsita în câmp electrostatic. Si toate fatadele sunt finisate cu tencuiala decorativa în culori si nuante calde. Coridoarele, holurile de acces si casa scarii din cladirile locative sunt finisate si dispun de placaje cu gresie ceramica si toate scarile sunt placate cu gresie antiderapanda, plus sunt instalate sisteme de iluminat interioare si cutii postale dotate. Toate cladirile de apartamente sunt echipate cu ascensoare sigure (câte un lift instalat la fiecare scara). Blocurile rezidentiale profita de instalatii de interfon si control acces.

Întreg teritoriul complexului rezidential „Cartierul Scriitorilor” este îngradit, dispune de spatiu verde, are alei pietonale betonate si locuri de joaca pentru copii amenajate cu echipamente moderne si sigure.

Sunt 432 de locuri de parcare organizate atât supraterane cât si subterane si parcarea subterana este echipata cu sistem de parcare modern Klaus Parkng.

Avantajele apartamentelor

Blocurile rezidentiale „Cartierul Scriitorilor” sunt concepute cu un total de 360 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, eficient compartimentate cu camere spatioase si suprafete, ce încep de la 59 mp si pâna la115 mp.

Imobilele sunt prezentate complet finisate: cu placaje de gresie si faianta în bucatarii, bai si holuri, cu parchet în dormitoare si livinguri, cu pereti si plafoane prelucrate, nivelate si vopsite cu lavabil, cu toate usile interioare instalate (celulare) si cu usi de intrare montate, ce dispun de vizor si sisteme sigure de închidere. Sistemul termic al fiecarui apartament este gândit autonom si se compune din centrale termice proprii de apartament si radiatoare din otel de tip panou instalate, radiatoare dispun de robinete pentru reglaj si pentru închidere sau aerisire. În fiecare camera exista pregatiri (preinstalatii) pentru montarea în viitor a aparatelor de aer conditionat. Si fiecare camera de baie dispune de ventilatoare instalate si are dotate toate accesoriile si obiectele sanitare necesare. În apartamente sunt conduse toate instalatiile electrice cu preinstalatii pentru aparataj, cu prize si întrerupatoare. În locuinte sunt apometre individuale si contoare pentru gaz si curent electric. Fiecare apartament este racordat la instalatia de televiziune prin cablu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.