Ghidul Serviciilor
Yola 71 Residence - Complex Locativ, Bucuresti
inapoi la firma 84 vizite
Poza Finisaje
Foto

Întreg proiectul imobiliar Yola 71 este prevazut cu un numar total de 223 de unitati locative, unde prima faza este complet finalizata, iar faza a doua de dezvoltare ne propune un numar total de 63 de unitati rezidentiale cu studio-uri cu o camera (9 apartamente) si locuinte cu doua si trei odai (18 apartamente).

În cladirea rezidentiala „Yola 71” sunt oferite apartamente cu compartimentare perfecta, care complet satisfac nevoile tuturor membrilor familiei, apartamente complet finisate cu finisaje foarte calitative. Apartamente care beneficiaza de atentie maxima la toate detaliile din partea designerilor si antreprenorilor. Pardoselile locuintelor sunt placate cu placi de gresie si parchet în dependenta de încapere. Peretii interiori din apartamente sunt nivelati, prelucrati si vopsiti în culoarea alba, iar în bai si partial în bucatarii sunt placaje cu faianta. Locuintele se încalzesc cu calorifere, acestea sunt instalate logic în fiecare încapere si sunt conectate la centralele termice, care sunt instalate în fiecare bucatarie. Usile instalate în apartamente sunt alese de la firma Pinum si cele de interior sunt celulare, iar usa de acces este din metal. Fiecare apartament este conectat la electricitate si are contor individual pentru fiecare locuinta separat, plus contor la gaze si apometre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.