Ghidul Serviciilor
Tb9 Premium Residence - Ansamblu Rezidential, Ploiesti
inapoi la firma 81 vizite
Poza TB9 Premium Residence -detalii ansamblu
Foto

a prezentam un nou ansamblu rezidential premium, situat in zona centrala a orasului Ploiesti. Complexul este situat pe strada Tabla Butii nr. 9 si are ca termen de finalizare vara anului 2021.

TB9 Premium Residence face parte din categoria selecta a ansamblurilor rezidentiale din Ploiesti, unul dintre cele mai noi si orientate catre calitate proiecte din orasul nostru.

Blocul are un regim mic de inaltime (dispus pe P + 2 Etaje) si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.

Va propunem o noua filosofie de locuire prin compartimentarileinteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendinte de locuire, pentru o excelenta calitate a vietii, o “departare de la monoton”.Ansamblul este compus din studiouri, apartamente de 2 si 3 camere cu un design studiat si ergonomie de top.

TB9 Premium Residence - conceput

special pentru pentru oamenii aflati in miscare, care, pe langa confortul si linistea unei case bine gandite, isi doresc si o pozitie strategica, care sa satisfaca cerintele unei vieti in continua schimbare.

"Locul din Ploiesti in care o sa ajungi sa te invidiezi chiar si pe tine insuti!"

 

 30 Apartamente noi

 35+Locuri de parcare  2,000mp

2Teren~1,250mp2

 Spatii verzi, alei, parcari

   

STRUCTURA SI DESIGN INTERIOR

 

ZONE COMUNE

 

ARHITECTURA SI FATADE

 

CONFORT SI SIGURANTA

 

INTERIOR APARTAMENT

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.