Ghidul Serviciilor
Real Residence Resort - Complex Rezidential, Ploiesti
inapoi la firma 70 vizite
Poza Localizare si proximitati
Foto

Ansamblul locativ Real Residence Resort se gaseste localizat pe strada Valeni, la numarul 144 în municipiul Ploiesti. În vecinatatea imediata a blocurilor locative se afla Liceul Tehnologic de Transporturi, sunt 650 de metri pâna la Gradinita „Sfântul Spiridon” si 1,5 km pâna la Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, iar la 900 de metri se afla Teatrul pentru copii „Ancuta”. În proximitatea complexului locativ sunt banci, magazine, farmacii, centre si cabinete medicale, este Policlinica Cina, sunt de parcurs 750 de metri pâna la Spitalul Boldescu si nu departe se afla Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

În proximitatea locuintelor circula transport public cu rute de autobuz si de la complexul de locuinte „Real Residence Resort” sunt de parcurs circa 1500 – 1600 de metri pâna la Piata Eroilor si la doar 600 de metri se afla Gara Feroviara, iar pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda” se parcurg aproximativ 45 km.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.