Ghidul Serviciilor
Quantum Garden Village Residence - Ansamblu Vile, Berceni / Ilfov
inapoi la firma 85 vizite
Poza Case certificate Green Homes
Foto

Green Homes este cel mai robust sistem international de certificare, conceput special pentru îmbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pâna la executie, la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

 O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori, de a-si diferentia proiectele de constructii, prin calitatea si performanta de mediu a acestora, dar în acelasi timp pentru clienti în privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

 

Green Homes sau Cladirile Verzi este un concept relativ nou în sectorul constructiilor din România, dar cu impact semnificativ în tarile dezvoltate.

În România orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

Cladiri de calitate superioara prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupantii cladirilor.

 

Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de încalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;

 

Sanatate si bunastare pentru întreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilarea naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.