Ghidul Serviciilor
Cortina Academy - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 58 vizite
Poza Dezvoltator - Eden Capital Development
Foto

edencapital.ro

Compania EDEN CAPITAL DEVELOPMENT a aparut pe piata imobiliara ca urmare a cererii in crestere pentru locuinte de calitate premium, cu finisaje si dotari de exceptie si design inovator.Ansamblurile noastre rezidentiale sunt considerate repere imobiliare si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Urmare fireasca a proiectelor anterioare, timp in care am dobandit o vasta experienta si ne-am dezvoltat viziunea, construirea ansamblului CORTINA RESIDENCE fiind urmatorul pas logic in consolidarea pe piata a companiei drept dezvoltator imobiliar de top.

Inca de la lansare, CORTINA RESIDENCE a devenit proiectul etalon al pietei imobiliare de lux din Bucuresti, fiind premiat cu locul I la Bienala Nationala de Arhitectura editia 2016.

Povestea de succes a continuat cu ansamblul Dinamic City din zona Blvd. Barbu Vacarescu – Floreasca si ansamblul FourCity North care este localizat in partea de Nord a Capitalei, in zona Pipera.

Prin integritate, comunicare deschisa, tranzactii transparente, profesionalism si daruire am reusit sa castigam increderea si respectul tuturor clientilor nostri.Angajamentul nostru fata de calitate, dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp inca din anul 2009 cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Si pentru ca ne-am dorit sa evoluam, sa ne autodepasim, am ales sa dezvoltam CORTINA ACADEMY, un nou proiect de referinta, intr-o zona centrala, cu o localizare ideala. Noul ansamblu rezidential de lux CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european.

Modern si exclusivist, intruneste cu siguranta cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta, ansamblul fiind conceput si construit cu responsabilitate asumata fata de mediul inconjurator, pe termen lung.Se creeaza astfel un inalt nivel de utilitate a spatiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.