Ghidul Serviciilor
Crown Towers - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 82 vizite
Poza Apartamente
Pret: 5.000 EUR
Foto

Un cumul de emotii în cei peste 150 de metri patrati din noua casa. Fiecare zona a noii proprietati va face sa simtiti ca toate eforturile v-au fost rasplatite. Acest stil de viata nu doar vi se cuvine, dar vi se si potriveste. În sfârsit v-ati gasit locul! Apartamentul cu trei camere din Crown Towers este oglinda succesului, este locul care vine sa împlineasca multumirea si satisfactia pe care le aveti fata de tot ce ati realizat pâna acum.

Fiecare zona a apartamentului este individualizata pentru fiecare dintre experientele Dumneavoastra: fie ca va doriti sa cititi o carte chiar pe terasa sau în birou, fie ca aveti nevoie de relaxare sau sa luati cina cu familia sau prietenii, veti avea de fiecare data sentimentul ca totul se întâmpla la nivelul urmator, adica exact asa cum va doreati. Fiti fara grija, veti avea întotdeauna spatiul de noapte necesar pentru oaspeti, în cea mai distinsa forma a sa. Nivelul urmator este chiar nivelul dumneavoastra!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.