Ghidul Serviciilor
Crown Towers - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 82 vizite
Poza Facilitati ansamblu
Foto

Locurile de parcare individuale din incinta complexului rezidential „Crown Towers” sunt organizate subterane, supraterane si supraetajate si rezidentii facilita de statii pentru încarcarea autovehiculelor electrice. Toate spatiile interioare si exterioare comune din complexul locativ „Crown Towers” sunt supravegheate video.

În incinta complexului rezidential este prevazut si un centru business, unde sunt proiectate spatii de birouri, unde functioneaza magazine, bistro, cafenele si restaurante si în incinta caruia sunt oferite facilitati de relaxare, este o zona SPA de ultra-quality, sala de fitness si rezidentii facilita de o piscina proprie cu amenajari luxoase. Spatiile comune din incinta cladirilor de apartamente sunt finisate cu un bun gust cu piatra naturala si finisaje Premium. Iar gradinile interioare sunt peisagistic amenajate în incinta ansamblului rezidential si exista organizate alei pietonale si spatii de relaxare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.