Ghidul Serviciilor
Crown Towers - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 82 vizite
Poza Finisaje apartamarnte
Foto

Cu un numar total de 230 unitati locative „De Lux” este proiectat ansamblul imobiliar „Crown Towers” si în blocurile locative sunt prevazute apartamente cu 2, 3, 4 camere si locuinte de tip – Penthouse cu suprafetele cuprinse între 90 mp – 650 mp.

Apartamentele se vând complet finisate si complet integrat în locuinte este sistem-ul inovational „Smart Home”. Pardoselile holurilor si a camerelor de zi sunt placate cu parchet din lemn masiv. Camerele de baie sunt placate cu piatra naturala si sunt echipate cu obiecte sanitare de lux, la fel si toate bucatariile sunt finisate cu placi din piatra naturala. Si locuintele dispun de instalatii de ventilare individuale. Toate instalatiile termice sunt conduse în apartamente prin pardoseala si sistemul termic este compus din centrala termica de bloc cu contorizare separata pentru fiecare unitate locativa aparte. Apartamentele sunt dotate cu termoregulatoare de tip – mixt pentru sistemul de încalzire si racire instalate în fiecare camera. De asemenea sunt instalatii de racire cu panou radiant. Sistemul de contorizare pentru fiecare apartament este de tip complex software si include controlul consumului de energie electrica, gaze naturale, energie termica, climatizare si apa rece.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.