Ghidul Serviciilor
Satul Olandez - Complex De Case, Bacu / Giurgiu
inapoi la firma 66 vizite
Poza Satul Olandez - detalii ansamblu
Foto

la 7 km de Centura Bucuresti Vest, cu parc privat, locuri de joaca, centru de echitatie. Zona linistita, cu aer curat, cu toate facilitatile: magazine, transport în comun, scoli, gradinite, aproape de A1 si de noua Centura Bucuresti.

Fiecare familie proprietara îsi construieste casa visurilor, în regie proprie. Fiecare parcela are propriile utilitati: curent electric, gaz, apa, fibra optica TV si internet. Canalizarea este cu fose individuale ecologice, pentru ca apa epurata sa fie utilizata la irigarea gazonului din ferma alaturata, astfel evitând statia de canalizare în complex.

Ansamblul rezidential „Satul Olandez” se afla localizat într-o zona ecologic curata si foarte linistita, ce perfect se potriveste pentru a trai o viata fericita. Locuintele noi sunt dezvoltate pe strada Sabareni, numarul 48, în satul Bâcu din comuna Joita, judetul Giurgiu. Pe o raza de pâna la un kilometru fata de casele complexului locativ functioneaza magazine, sunt cafenele, este farmacie si sunt de parcurs circa 1300 de metri pâna la supermarketul Mega Image Joita. Sunt de parcurs 2,5 km pâna la Primaria din Joita si 2,8 km pâna la Policlinica comunei Joita. De la casele noi este o distanta de 2,6 km pâna la Gradinita lui Andrei din satul Bâcu si sunt 4 km pâna la Scoala Gimnaziala Nr. 1 din comuna Joita.

În proximitatea locuintelor noi circula autobuze si este usor de ajuns pâna în orasul Bucuresti. Casele noi sunt construite în apropiere de A1 si la numai 7 km fata de Centura de Vest a Bucurestiului. Pâna la Piata Unirii din capitala sunt de parcurs 22 km, Gara de Nord din Bucuresti se afla la 24 km si sunt de parcurs nu mai mult de 25 km pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda”, iar Aeroportul International din Baneasa se afla la o distanta de aproximativ 22 km.

Caracteristici tehnice si prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidential „Satul Olandez” este o comunitate locativa unica, unde sunt construite case private/individuale si locuinte de tip Triplex. Unitatile locative sunt construite cu câte un Parter si disponibile sunt case cu un Parter plus un Etaj. Structura constructiva a imobilelor este compusa din cadre din beton armat si toate imobilele au peretii exteriori ziditi din caramida termic si fonic eficienta la fel ca si toate compartimentarile interioare. Peretii exteriori sunt calitativ izolati termic si sunt finisati cu tencuiala decorativa. Ferestrele instalate sunt de calitate înalta si au geam termopan. În incinta complexului este plantat un parc privat, ce se desfasoara pe o suprafata de 15 000 mp si exista amenajat un teren de sport generos cu echipamente moderne, pentru copii exista o zona speciala amenajata modern cu o multime de locuri de joaca interesante si pentru rezidenti este o zona pentru picnic. De asemenea ansamblul rezidential dispune de un centru de echitatie si are o microferma pedagogica.

Despre case, finisaje si utilaje

Disponibile în vânzare în complexul locativ „Satul Olandez” sunt prezentate case cu 3, 4 sau 5 camere, ce sunt excelent compartimentate si au suprafetele de la 109,58 mp si pâna la 182 mp. La parterul caselor este camera de zi legata de bucataria deschisa, iar la etaj se afla câte 2 sau 3 dormitoare, cu doua camere de baie si este un spatiu, ce poate fi amenajat ca birou sau pentru sport si hobby, la fel în case este dedicat spatiu pentru spalatorie si sub scara este organizat un spatiu pentru depozitare. Toate imobilele beneficiaza de terase exterioare si facilita de generoase gradini personale. Se vând casele finisate si utilate complet. Este instalata câte o centrala termica proprie cu functionare pe gaze si instalatiile termice sunt montate prin pardoseala. Toate utilitatile generale sunt conduse pâna la parcele si sunt racordate la locuinte, astfel fiecare casa se preda în exploatare cu bransament la sistemul de gaze naturale si la sistemul de canalizare (prin fose ecologice individuale fiecarei proprietati locative), este asigurata cu electricitate si se alimenteaza cu apa curenta. Apa epurata din sistemul de canalizare al complexului locativ este curatata si folosita pentru irigarea gazonului. În case este internet prin fibra optica si TV.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.