Ghidul Serviciilor
Satul Olandez - Complex De Case, Bacu / Giurgiu
inapoi la firma 66 vizite
Poza Facilitati ansamblu
Foto
Foto
Foto

Se vând casele finisate si utilate complet. Este instalata câte o centrala termica proprie cu functionare pe gaze si instalatiile termice sunt montate prin pardoseala. Toate utilitatile generale sunt conduse pâna la parcele si sunt racordate la locuinte, astfel fiecare casa se preda în exploatare cu bransament la sistemul de gaze naturale si la sistemul de canalizare (prin fose ecologice individuale fiecarei proprietati locative), este asigurata cu electricitate si se alimenteaza cu apa curenta. Apa epurata din sistemul de canalizare al complexului locativ este curatata si folosita pentru irigarea gazonului. În case este internet prin fibra optica si TV.Complexul are un parc amenajat peisagistic, matur, cu arbori, alei, banci, locuri de joaca, peluze, locuri de picnic, doar pentru proprietari.

Centrul de echitatie LA GAZON si microferma FERMA PEDAGOGICA sunt învecinate.  Este posibila aprovizionarea cu produse bio, proaspete, de ferma. Livezi si gradini de legume. În zona exista constructori priceputi, bone, menajere, personal de întretinere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.