Ghidul Serviciilor
Satul Olandez - Complex De Case, Bacu / Giurgiu
inapoi la firma 66 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

Pe o raza de pâna la un kilometru fata de casele complexului locativ functioneaza magazine, sunt cafenele, este farmacie si sunt de parcurs circa 1300 de metri pâna la supermarketul Mega Image Joita. Sunt de parcurs 2,5 km pâna la Primaria din Joita si 2,8 km pâna la Policlinica comunei Joita. De la casele noi este o distanta de 2,6 km pâna la Gradinita lui Andrei din satul Bâcu si sunt 4 km pâna la Scoala Gimnaziala Nr. 1 din comuna Joita.

În proximitatea locuintelor noi circula autobuze si este usor de ajuns pâna în orasul Bucuresti. Casele noi sunt construite în apropiere de A1 si la numai 7 km fata de Centura de Vest a Bucurestiului. Pâna la Piata Unirii din capitala sunt de parcurs 22 km, Gara de Nord din Bucuresti se afla la 24 km si sunt de parcurs nu mai mult de 25 km pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda”, iar Aeroportul International din Baneasa se afla la o distanta de aproximativ 22 km.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.