Ghidul Serviciilor
Maniu 141 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 98 vizite
Poza Dezvoltator - Urban Home Development
Foto

www.urban-home.ro

Urban Home Development SRL -Program Operational Regional 2014-2020

Despre proiect

S.C. URBAN HOME DEVELOPMENT S.R.L., în calitate de Beneficiar,  a finalizat implementarea proiectului cu titlul „Realizarea de investitii în scopul consolidarii pozitiei pe piata constructiilor a societatii URBAN HOME DEVELOPMENT”, SMIS 119168, contract finantare nr. 3524/17.12.2018, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2:”Îmbunatatirea competitivitatii întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1.A.ITI: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin încurajarea crearii de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dotarea cu utilaje moderne necesare desfasurarii lucrarilor de pregatire a terenului în scopul îmbunatatirii si consolidarii competitivitatii societatii URBAN HOME DEVELOPMENT SRL în piata. Obiectivele specifice ale proiectului vizeaza:

OS1: Cresterea competivitatii societatii prin achizitionarea de utilaje specifice noi, inovarea de proces si inovarea serviciilor;

OS2: Consolidarea pozitiei pe piata prin dezvoltarea capitalului uman prin crearea a 3 noi locuri de munca si mentinerea lor;

OS3: Cresterea vizibilitatii si eficientei societatii prin asigurarea identitatii vizuale prin realizarea de materiale publicitare, asigurarea corectitudinii, realizarea auditarii financiare si asigurarea implementarii corespunzatoare a proiectului.

Rezultate proiect:

Valoarea totala a proiectului este de 1.027.596,25 lei, cu contributie din FEDR de 636.431,42 lei, valoarea sumei nerambursabile fiind de 748.742,85 lei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va rugam sa vizitati  www.fonduri-eu.ro.

Investim în viitorul tau!

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.