Ghidul Serviciilor
Caisului Residence 3 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 94 vizite
Poza Caisului Residence 3 - detalii ansamblu
Foto

Localizare ideala lânga metrou si puncte comerciale

Complexul locativ „Caisului Residence 3” se gaseste amplasat într-o zona cu o infrastructura perfecta si locuintele noi se afla pozitionate pe strada Gura Ariesului, la numerele 10, 12 - 16, în zona Industriilor, sectorul 3 din orasul Bucuresti. În apropierea complexului locativ functioneaza magazinele: Leroy Merlin, Metro Cash & Carry, Decathlon, Dedeman, IKEA, JYSK si sunt hipermarketurile: Auchan, Jumbo si Kaufland. Nu departe de cladirile locative functioneaza sucursale bancare, sunt farmacii, saloane de înfrumusetare, se afla complexul sportiv „Infinity Sport Arena” si sala de fitness „Gala Gym”. În proximitatea complexului rezidential sunt scoli si gradinite, se afla Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, este Scoala Gimnaziala Nr. 116, Liceul International de Informatica, Scoala „Spectrum Bucurest”, este centrul de educatie „Lumina” si scoala privata „Bucharest Christian Academy”.

Foarte aproape de complexul rezidential se gasesc statiile mijloacelor de transport în comun STB, cu rute de tramvaie si autobuze si statia de metrou Nicolae Teclu se afla la o distanta de doar 700 de metri, unde se ajunge în maxim 7 minute pe jos. Sunt de parcurs nu mai mult de 9 km de la complexul locativ „Caisului Residence 3” pâna în Piata Unirii din Bucuresti, iar pâna la Gara de Nord este o distanta de 12,5 km si sunt 26,8 km pâna la Aeroportul International „Henri Coanda” din Otopeni si 19 km pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” din Baneasa.

Amenajarea complexului imobiliar

Proiectul locativ „Caisului Residence 3” se compune din 3 blocuri de apartamente, ce au aspecte egal de atractive si regimuri de înaltime cu câte un Demisol plus Parter plus 7 etaje si etajul 8 este construit retras pentru fiecare cladire locativa. Imobilele dispun de fundatii trainice la realizarea carora este folosit beton de calitate înalta de clasa C25/C30, la care este adaugat aditiv impermeabil. Structura constructiva a blocurilor locative consta din cadre din beton armat cu un sistem din pereti structurali cuplati din beton si cu placa turnata peste demisol, iar umplutura tuturor închiderilor exterioare si a peretilor interiori este din blocuri eficiente din punct de vedere termic si fonic. Cladirile locative sunt izolate termic si au instalata tâmplarie cu profil PVC si geam termopan tripan. Câte doua lifturi moderne instalate sunt la fiecare scara locativa, lifturile sunt sigure si functioneaza foarte linistit.

Imediat lânga complexul rezidential, la circa 100 de metri este si un spatiu comercial, iar în curtea ansamblului sunt circa 2000 mp de spatii verzi plantate, iar pentru copilasi este amenajat un loc de joaca în siguranta. Complexul rezidential dispune de sistem de monitorizare video, este pazit si are acces securizat în incinta. La demisolul cladirilor sunt pozitionate 77 de locuri de parcare acoperite si sunt organizate 144 de locuri de parcare supraterane.

Despre apartamente

În incinta blocurilor locative „Caisului Residence 3” sunt gazduite 221 de apartamente confortabile si moderne, cu scheme inteligent compartimentate. Disponibile în vânzare sunt garsoniere (72 de unitati), locuinte cu 2 camere (114 proprietati) si 35 de apartamente cu 3 camere. Suprafata unitatilor locative începe de la 34,25 mp si ajunge pâna la 124,3 mp, plus suprafata balcoanelor. Se vând apartamentele finisate „La cheie” cu finisaje de calitate înalta si pardoselile sunt placate cu parchet laminat si placi de gresie, iar pe pereti este faianta si vopsea lavabila. Usile interioare si de acces sunt montate si camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. Toate instalatiile sanitare, electrice si termice sunt realizate, centrale termice proprii sunt dotate în apartamente si sistemul de încalzire are instalatii montate prin pardoseala. La blocuri toate utilitatile generale sunt racordate (apa, gaze, curent si canalizare).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.