Ghidul Serviciilor
Caisului Residence 3 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 94 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

 În apropierea complexului locativ functioneaza magazinele: Leroy Merlin, Metro Cash & Carry, Decathlon, Dedeman, IKEA, JYSK si sunt hipermarketurile: Auchan, Jumbo si Kaufland. Nu departe de cladirile locative functioneaza sucursale bancare, sunt farmacii, saloane de înfrumusetare, se afla complexul sportiv „Infinity Sport Arena” si sala de fitness „Gala Gym”. În proximitatea complexului rezidential sunt scoli si gradinite, se afla Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, este Scoala Gimnaziala Nr. 116, Liceul International de Informatica, Scoala „Spectrum Bucurest”, este centrul de educatie „Lumina” si scoala privata „Bucharest Christian Academy”.

Foarte aproape de complexul rezidential se gasesc statiile mijloacelor de transport în comun STB, cu rute de tramvaie si autobuze si statia de metrou Nicolae Teclu se afla la o distanta de doar 700 de metri, unde se ajunge în maxim 7 minute pe jos. Sunt de parcurs nu mai mult de 9 km de la complexul locativ „Caisului Residence 3” pâna în Piata Unirii din Bucuresti, iar pâna la Gara de Nord este o distanta de 12,5 km si sunt 26,8 km pâna la Aeroportul International „Henri Coanda” din Otopeni si 19 km pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” din Baneasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.