Ghidul Serviciilor
Nest By The Lake - Ansamblu Rezidential, Dobroesti / Lfov
inapoi la firma 80 vizite
Poza Dotari ansamblu
Foto

Acces securizat (gated community) Tot proiectul a fost conceput inteligent, compatibil cu modul în care tu traiesti. Oferim un nivel extraordinar de intimitate si securitate permitând accesul în complex pe baza de tag, cu bariera electrica si usa la intrarea parcarii subterane.

Panouri solare- Folosind energia inepuizabila a soarelui, panourile solare alaturi de sistemul de încalzire cu centrala termica de bloc ofera o modalitate usoara, pe termen lung, rentabila, de a optimiza consumul si cheltuielile lunare de încalzire.

Majoritatea cautam modalitati de a ne optimiza propriile actiuni asupra mediului înconjurator. Noi ne-am gândit la asta atunci când am implementat panourile solare.

Sala de fitness- La Nest by the Lake beneficiezi de un mediu fara stres, cu un centru fitness de 300 mp la dispozitia ta, o experienta placuta pentru a fi activ, social si relaxat.

Magazine -Live, Dine, Shop & Repeat. Explorati un cartier plin de noi optiuni.

Acces la lac - Într-un oras agitat si o zona urbanizata, ia nastere un nou proiect, Nest by the Lake. Noul tau apartament cu acces la lac îti ofera sansa de a construi noi amintiri, indiferent de anotimp. Am gândit zone pietonale, cu alei pavate si spatii verzi speciale pentru accesul la lac.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.