Ghidul Serviciilor
Urban Concept - Complex Rezidential, Corbeanca / Ilfov
inapoi la firma 51 vizite
Poza Dezvoltator - Urban Concept
Foto

Complexul rezidential Urban Concept din localitatea Corbeanca, este format din 8 case individuale, cuplate doua câte doua pentru a beneficia de o cât mai eficienta organizare a spatiilor exterioare.

Dezvoltat pe o suprafata de teren de 4.000 mp. accesul în complexul de case este asigurat direct din str. Unirii, printr-un drum privat amenajat pentru traficul auto si pietonal, având 2 benzi de circulatie pentru autovehicule. La intrarea în complex se afla o cladire cu destinatie comerciala - "Cladirea Business" - care, pe lânga design-ul modern care o face remarcata în zona, asigura si o protectie a complexului de case fata de traficul din strada principala, asigurând astfel o atmosfera foarte placuta pentru locuitori.

Fiecare proprietate dispune de 2 locuri de parcare, o gradina cu suprafata generoasa de forma rectangulara pe care fiecare proprietar o poate amenaja conform propriilor dorinte, precum si de o terasa mare semi-acoperita, care reprezinta nodul de legatura între livingul si diningul din interior cu zona de BBQ si gradina din exterior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.