Ghidul Serviciilor
Smart Residence - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 102 vizite
Poza Dezvoltator - Smart Residence
Foto

Smart Residence activeaza pe piata imobiliara ca fiind unul din importantii jucatori în zona de real estate din România înca din anul 2012.

Planurile noastre de dezvoltare ofera o gama variata de dezvoltari imobiliare concepute atât pentru Bucuresti, cât si pentru principalele zone urbane din România. 

Punctele forte sunt abilitatile noastre de a dezvolta si livra concepte si proiecte unice folosindu-ne de tehnologii de ultima generatie menite sa va aduca luxul, siguranta si confortul mult dorite.

În calitate de dezvoltator, principalul nostru atu este de a dezvolta propria poveste de succes.

 

Venim în întâmpinarea dumneavoastra, prezentându-va un proiect imobiliar “de exceptie“, acesta diferentiindu-se de celelalte proiecte construite în zona de Sud a Bucurestiului, nu numai prin arhitectura, cât si prin materialele si accesoriile de o calitate superioara pe care le vom folosi, menite sa ofere rezistenta si durabilitate.

Apectul cosmopolit al finisajelor de ultima generatie va oferi imobilului un look cochet si sofisticat, iar casa dumneavoastra va fi primitoare si calda pentru toti cei ii vor trece pragul.

Partile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate si vor dispune de placari cu granit si mâna curenta din inox pe scari. Balcoanele apartamentelor vor avea sticla si inox la exterior.

Mentionam ca toate cele 4 cladiri ale complexului rezidential vor avea la dispozitie câte 2 lifturi / bloc silentioase si moderne, marca Schindler, cu o capacitate de 6 persoane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.