Ghidul Serviciilor
Smart Residence - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 102 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

Ansamblul locativ Smart Residence este dezvoltat în zona Berceni si se localizeaza pe strada Turnu Magurele, la numarul 243 în sectorul 3 din municipiul Bucuresti. Complexul locativ se învecineaza cu Biblioteca Metropolitana – Filiala „Alexandru Macedonski” si în apropiere de locuintele noi se afla Gradinita „Sapte ani”, Gradinita „Strop de Roua”, este Scoala Gimnaziala Nr. 93, Scoala Gimnaziala Nr. 194, Scoala Gimnaziala Nr. 189 si Universitatea Spiru Haret. La distante usor accesibile sunt parcuri si restaurante, functioneaza farmacii, spitale, centre medicale, saloane de înfrumusetare si imediat lânga locuinte este sala sportiva „Bery Fitness & Spa Berceni”, iar la doar 300 de metri este supermarketul Mega Image si sunt 350 de metri pâna la LIDL, iar centrul comercial „Grand Arena Mall” se afla la o distanta de doar 600 de metri, unde functioneaza hipermarketul Carrefour si sunt magazinele Pepco, Decathlon si functioneaza diferite buticuri.

În apropiere de complexul rezidential circula mijloace de transport în comun, sunt statii RATB si la un kilometru este statia de metrou Aparatorii Patriei. Sunt de parcurs doar 6,7 km de la blocurile rezidentiale Smart Residence pâna în Piata Unirii din Bucuresti”, distanta pâna la Gara de Nord este de 10,3 km si sunt 24,1 km pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda”, iar pâna la Aeroportul International din Baneasa ”Aurel Vlaicu” sunt 18,3 km.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.