Ghidul Serviciilor
Raxar - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 118 vizite
Poza Dezvoltator - Raxar
Foto

Complexul Rezidential Raxar este un loc în care bunul gust si eleganta se întrepatrund, oferind noilor locatari posibilitatea de a convietui într-un spatiu modern, complet amenajat, cu capacitatea de a oferi toate facilitatile necesare traiului confortabil. Vei gasi la noi un mix de case si apartamente cu arhitectura deosebita, dotate cu gradina proprie sau balcon, si diferite tipuri de compartimentari.

Lasa în urma agitatia orasului si muta-te într-o zona rezidentiala ferita de zgomote, dar cu acces nemarginit la toate atractiile pe care Bucurestiul le ofera. Apartamentele Raxar se pozitioneaza în vecinatatea statiei de metrou M5 (Drumul Taberei), la doar 5 minute distanta, dar si a numeroaselor linii de tramvai si autobuz care trec prin zona.

Din zona nu lipsesc nici scolile si diferitele centre comerciale destinate petrecerii timpului liber, astfel ca Raxar devine locatia ideala atât pentru tine, cât si pentru familia ta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.