Ghidul Serviciilor
Next Corbeanca - Ansamblu Rezidential, Corbeanca / Ilfov
inapoi la firma 62 vizite
Poza Avantaje ansamblu
Foto

Vei intra in posesia tuturor documentelor de garantie de la cele pentru materialele utilizate, finisajele interioare si exterioare folosite, pana la plantele din spatiul verde. Toate lucrarile sunt executate numai cu echipe de specialisti acreditate de producatori.

Toate lucrarile din diferite faze de executie sunt fotografiate si certificate de un diriginte de santier independent si ulterior iti sunt inmanate printr-un proces verbal semnat de diriginte de santier, de constructor si de tine.

Toti Specialistii NEXT, de la arhitecti, peisagisti, pana la echipele de instalare au calificari si certificari internationale.

Designerii NEXT iti stau la dispozitie pentru a crea impreuna cu tine casa la care visezi. Full home-outfit inseamna un proiect unic ce iti pune la dispozitie servicii complete (de la concept pana la implementare) pe 3 paliere de buget, astfel incat sa-l poti alege pe cel mai potrivit pentru tine. Tot ce ai de facut este sa te consulti cu designerii aflati la dispozitia ta si sa iti alegi varianta preferata. Echipa NEXT va transforma visul tau in realitate, achizitionand piesele dorite de tine si efectuand lucrarile de montaj pentru mobilier, corpuri de iluminat, obiecte sanitare etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.