Ghidul Serviciilor
Apollo Residence Berceni Leonida - Ansamblu Rezidential, Popesti-Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 100 vizite
Poza Apollo Residence Berceni - detalii
Foto

Noul proiect Apollo Residence Berceni pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand.

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Apollo Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, curti dezmembrate pentru apartamentele de la parter, si nu in cele din urma balcoanele ample tip terasa, de care dispun toate apartamentele.

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte, ce compun proiectul rezidential al caror regim de inaltime este: subsol + parter + 7 etaje, insotite de functiuni complementare pe care le vom exemplifica mai jos.

Pozitionarea inteligenta a noului ansamblu rezidential intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Berceni, este probabil cel mai important atu al acestui proiect in ceea ce priveste localizarea si accesul.

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, care abunda in spatii complementare si numeroase posibilitati de a petrece timpul liber.

Pentru apartamentele de la parter din cadrul noului proiect, au fost gandite curti interioare cu suprafete cuprinse intre 23 mp si 157 mp, ceea ce aduce un plus de valoare acestor unitati locative.

Dupa cum veti observa atunci cand veti studia schitele apartamentelor, compartimentarea propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatii locative, insa elementul surpriza provine de la decizia proiectantilor de a oferi fiecarui apartament doua tipuri de balcon, atat inchis cat si deschis, lucru rar intalnit la alte proiecte imobiliare noi.

In plus, o alta noutate intalnita in acest proiect, sunt boxele amplasate in subsolul blocurilor, cu suprafete cuprinse intre 3 mp si 8 mp pe care le puteti achizitiona odata cu apartamentul, daca considerati ca aveti nevoie de spatiu adiacent pentru depozitare.

Nu mai este o noutate faptul ca apartamentele vor beneficia de videointerfon si aer conditionat in fiecare apartament, ca in cazul proiectelor precedente dezvoltate sub acest brand.

In ansamblu, sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele ecologice, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de 2500 euro (TVA inclus), precum si boxe (la subsolul imobilelor) la preturi cuprinse intre 2500 euro si 5000 euro, TVA inclus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.