Ghidul Serviciilor
Joy Galaxy Residence - Ansamblu Rezidential, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 80 vizite
Poza Joy Galaxy Residence - detalii
Foto

Un proiect rezidential mixt cu o oferta extrem de interesanta pentru cei care se afla în cautarea unei locuinte noi în Zona de Sud a Capitalei.

 Distanta mare între blocuri (25 me metri liniari), cai de acces interioare ample, trotuare generoase, iluminat nocturn

 Spatii verzi amenajate peisagistic, locuri de joaca si un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidentilor

 Arhitectura moderna cu un accent deosebit pe respectarea celor mai exigente norme privind constructiile noi

Proiectul rezidential „Joy & Galaxy Residence” se afla amplasat în partea de Sud a capitalei, foarte aproape de Soseaua Berceni si se afla localizat pe strada Biruintei, în orasul Popesti Leordeni, judetul Ilfov.

Accesul catre locuinte se poate face si din strada Miraslau si în apropiere de complexul de locuinte se afla statie de autobuz, iar pâna la statia de metrou Dimitrie Leonida sunt de parcurs nu mai mult de 15 minute pietonal si se parcurg nu mai mult de 1,3 km. Pâna în centrul capitalei este de parcurs o distanta de aproximativ 10 km, Gara de Nord din Bucuresti se afla la distanta de circa 13 km, pâna la Aeroportul International „Henri Coanda” se ajunge parcurgând 27 km si sunt 22 de kilometri pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

Despre proiect

Ansamblul imobiliar „Joy & Galaxy Residence” este compus din 8 cladiri rezidentiale de menire mixta, ce se afla dezvoltate pe un teren cu suprafata totala de 3,5 hectare. Blocurile de apartamente sunt ideal construite cu mari distante între imobile si sunt proiectate cu o arhitectura moderna si eleganta. Toate imobilele sunt construite cu un regim de înaltime egal si au câte un Parter si 7 Etaje si sunt realizate calitativ cu folosirea materialelor de clasa superioara si cu respectarea tuturor normelor si standardelor în vigoare. Blocurile locative au o structura de rezistenta compusa din cadre din beton armat cu toti pereti exteriori si compartimentarile interioare realizate cu zidarie din caramida termic si fonic eficienta. Tâmplaria exterioara instalata la blocurile locative este produsa în Germania si dispune de profil PVC si are instalat geam tripan termopan. În cladiri sunt instalate ascensoare moderne si silentioase si exista proiectate diverse spatii comerciale. Accesul în incinta blocurilor locative se face prin intermediul sistemului cu interfon.

În incinta complexului de locuinte este amenajat un spatiu generos de peste 1000 mp de parc cu diverse spatii verzi peisagistic plantate, sunt trotuare generoase si exista locuri de joaca organizate pentru cei mai mici locatari.

Locurile de parcare pentru rezidenti sunt organizate subterane si supraterane si proiectul imobiliar dispune de o infrastructura completa si are toate caile de acces amenajate, asfaltate si nocturn iluminate.

Apartamente exceptionale

Aproximativ un numar total de 1000 de unitati locative sunt prevazute în complexul de locuinte „Joy & Galaxy Residence”, câte 125 de locuinte pozitionate în fiecare bloc. Proprietatile locative sunt proiectate cu o camera - garsoniere si cu 2 si 3 camere decomandate. Locuintele sunt excelent gândite, au spatii functionale si sunt perfect compartimentate cu suprafetele, ce încep de la 38,5 mp si pâna la 89 mp plus suprafata generoasa a balcoanelor, ce sunt proiectate de tip – terasa.

În vânzare locuintele sunt prezentate complet finisate, la maxim echipate si complet racordate la toate utilitatile generale. Apartamentele sunt gândite în amanunte pâna la cele mai mici detalii si au folosite finisaje de calitate Premium, cu modele oferite la alegerea cumparatorilor de imobile. De import din Spania sunt placile de gresie, faianta si parchet si toate obiectele sanitare instalate sunt de la Cersanit. Apartamentele au instalate usile interioare si au usi de acces cu anti efractie. Dispun de centrala termica de apartament cu puterea de 24 KW si au calorifere instalate, plus sunt pregatiri pentru aparatele de aer conditionat.

Noul proiect comun al dezvoltatorilor Joy Residence si Galaxy Residence impresioneza inca de la inceput atat datorita dimensiunilor acestuia, dar si a sumelor ce urmeaza a fi investite in acest mega proiect rezidential, care se construieste deja in zona de sud a Capitalei mai exact in Popesti Leordeni Strada Biruintei foarte aproape de Soseaua Berceni si de statia de statia de metrou Berceni.

Proiectul dispune de o suprafata de teren de 3.5 hectare (35.000 mp) cu deschidere dubla in Strada Biruintei si Strada Miraslau pe care se construiesc deja 8 blocuri de locuinte mixte al caror regim de inaltime va fi parter + 7 etaje.

Numarul apartamentelor ce vor rezulta in urma acestei mari investitii imobiliare este de aprox 1000 unitati locative diverse insotite de spatii comerciale, parcari pentru rezidenti, spatii verzi, locuri de joaca si dependinte gospodaresti destinate ansamblului imobiliar.

Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, fiind bransat  la toate utilitatile orasului iar accesul se poate face atat din Soseaua Berceni cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In fiecare bloc din acest proiect sunt dispuse 125 de unitati locative diverse, echilibrate, foarte bine compartimentate, ale caror spatii mari sunt excelent luminate natural si vin insotite de balcoane foarte generoase tip Terasa: Ex, garsoniere sunt decomandate iar suprafata acestora este de 38,08 mp, apartamentele cu 2 camere au o suprafata care pleaca de la 51,31 mp (+ 25,28 mp curte) pana la 61,14 mp si nu in cele din urma, apartamentele cu 3 camere au suprafete care variaza de la 83,38 mp pana la 87,81 mp.

Distanta mare intre blocuri (25 ml), caile de acces interioare ample, trotuarele generoase, spatii verzi amenajate peisagistic, locuri de joaca si un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidentilor, iluminatul nocturn, precum si arhitectura moderna folosita si nu in cele din urma preturile accesibile ale apartamentelor fac oferta acestui proiect rezidential mixt una extrem de interesanta daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in Zona de Sud a Capitalei .

Apartamentele din cadrul ansamblului dispun de finisaje moderne, sunt contorizate separat si dispun de:

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil  5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si lowe, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi  BELLA CASA, PORTA DOORS, PINUM.

Apartamentele vor fi contorizate individual si bransate la toate utilitatile Orasului Popesti Leordeni, iar locatarii vor dispune de locuri de parcare in cadrul ansamblului care se vand o data cu apartamentul la pretul de 5.000 euro tva inlus .

Modul de achizitie al apartamentelor

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare,  fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Joy&Galaxy Residence la numerele de telefon  0731.111.613 – Adriana Labes sau 0728.888.478 – Marian Goleanu Manageri Proiect sau 0729.572.570 –  Call Center Vanzari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.