Ghidul Serviciilor
Joy Galaxy Residence - Ansamblu Rezidential, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 80 vizite
Poza Finisaje
Foto

Apartamente si garsonierecu finisaje moderne

In procesul de finisare sunt incluse placarile ceramice (gresie si faianta) MARAZZI - KEROS, parchet de import GERMANIA, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie, obiecte sanitare CERSANIT - ROMSTAL, tamplaria tip PVC REHAU cu 5 camere, avand geam low-e - 4 anotimpuri si glafuri la exterior, centrala de apartament dimensionata corespunzator pentru fiecare unitate in parte, marca IMMERGAS sau FERROLI.

Apartamente exceptionale

Aproximativ un numar total de 1000 de unitati locative sunt prevazute în complexul de locuinte „Joy & Galaxy Residence”, câte 125 de locuinte pozitionate în fiecare bloc. Proprietatile locative sunt proiectate cu o camera - garsoniere si cu 2 si 3 camere decomandate. Locuintele sunt excelent gândite, au spatii functionale si sunt perfect compartimentate cu suprafetele, ce încep de la 38,5 mp si pâna la 89 mp plus suprafata generoasa a balcoanelor, ce sunt proiectate de tip – terasa.

În vânzare locuintele sunt prezentate complet finisate, la maxim echipate si complet racordate la toate utilitatile generale. Apartamentele sunt gândite în amanunte pâna la cele mai mici detalii si au folosite finisaje de calitate Premium, cu modele oferite la alegerea cumparatorilor de imobile. De import din Spania sunt placile de gresie, faianta si parchet si toate obiectele sanitare instalate sunt de la Cersanit. Apartamentele au instalate usile interioare si au usi de acces cu anti efractie. Dispun de centrala termica de apartament cu puterea de 24 KW si au calorifere instalate, plus sunt pregatiri pentru aparatele de aer conditionat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.