Ghidul Serviciilor
Luxuria Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 85 vizite
Poza Dezvoltator - Impact Developer
Foto

www.impactsa.ro

Luxuria Residence este dezvoltata de Impact Developer & Contractor SA, prin subsidiara sa Impact Developer & Contractor

Cu o experienta de 30 de ani pe piata, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucuresti.

Misiunea noastra este de a construi proiecte sustenabile si mai presus de toate, de a dezvolta comunitati durabile, în marile orase ale tarii. Am început în Bucuresti unde am dezvoltat proiectele noastre de referinta Greenfield Baneasa si Luxuria Residence, acesta din urma fiind singurul proiect rezidential din Bucuresti cu certificare BREEAM Excellent. Continuam în Constanta cu proiectul Boreal Plus, iar de anul acesta suntem prezenti în Iasi cu Greenfield Copou.

Motivati de cea mai mare provocare din secolul XXI, schimbarea climatica si sustinuti prin parteneriate strategice cu lideri mondiali în proiecte de energie ecologica, construim eficient din punct de vedere energetic, gestionam în mod responsabil efectele activitatii noastre asupra mediului înconjurator si asupra oamenilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.