Ghidul Serviciilor
Luxuria Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 85 vizite
Poza Finisaje apartamente
Foto

Apartamentele din Luxuria Residence asigura un mediu confortabil printr-o izolatie eficienta si finisaje si dotari de calitate superioara.

Peretii despartitori dintre apartamente sunt realizati din beton armat sau din caramida si au grosimea de 30 cm. Compartimentarile interioare sunt realizate din sistem fonoizolant de gips carton dublu-placat, pe fiecare fata, cu vata minerala. Fatadele sunt ventilate, cu placari moderne de tip fibrociment si sunt termoizolate cu vata bazaltica si tencuiala siliconica, termosistem agrementat CERESIT.

Spatiile comune si scarile interioare sunt finisate cu placi naturale din granit si marmura. Fiecare cladire este prevazuta cu doua lifturi silentioase, echipate cu tehnologie de ultima generatie. 

Camerele sunt spatioase, cu o înaltime generoasa de pâna la trei metri, completate cu finisaje premium. Pardoseala apartamentelor este realizata din parchet triplu stratificat, iar baile si bucatariile au pardoseala din marmura.

Baile sunt echipate cu obiecte sanitare premium, produse de Villeroy&Boch si Laufen. Confortul este oferit de încalzirea realizata uniform prin pardoseala, contorizata individual si controlata prin termostat, pe fiecare zona de locuit.

La rândul lor, apartamentele cu gradina respecta principiile Feng Shui. Plantele si zonele verzi împrospateaza aerul si ajuta energiile pozitive sa ajunga în camerele ideal compartimentate.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.