Ghidul Serviciilor
Astorium My Home - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 92 vizite
Poza Dezvoltator - Andoch Construct
Foto

andochconstruct.ro

Andoch Construct Investment este compania de care aveti nevoie pentru servicii de constructii calitative, realizate de catre specialisti in domeniu!

Orice ai nevoie, noi iti venim in ajutor! Ne plac provocarile si acceptam orice tip de constructie, indiferent cat de dificila ar parea.

Andoch Construct inseamna echipa specializata de muncitori, care pune pe primul loc calitatea lucrarii si siguranta tuturor celor care vor locui sau vor lucra in cladire.

 

Proiectul este compus din 3 unitati locative, ce contin parcari subterane,supraterane si supraetajate , si un total de 458 de apartamente, un mix echilibrat de locuinte inteligent compartimentate, cu terase si balcoane generoase, desfasurate astfel:

Pentru ca ne dorim sa excelam pe piata dezvoltatorilor imobiliari si sa damo nota de complexitate si rafinament lucrarilor noastre, condimentata cu tendintemoderne, am decis sa includem în incinta acestui ansamblu de locuinte siurmatoarele spatii de care clientii nostri vor beneficia :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.