Ghidul Serviciilor
Rotar Park 2 Residence - Ansamblu Locativ, Bucuresti
inapoi la firma 89 vizite
Poza Finisaje apartamente
Foto

În incinta complexului rezidential „Rotar Park 2 Residence” exista proiectate 227 de unitati locative perfect compartimentate, ce au scheme ergonomice si functionale. Disponibile în vânzare sunt locuinte cu o camera de tip Studio si apartamente cu 2 si 3 camere decomandate. Suprafata locuintelor variaza între 41,1 mp si 95,96 mp, acestea se vând complet finisate si sunt „la cheie” predate în folosinta. Toti peretii sunt tencuiti si vopsiti, sunt placari cu gresie, faianta si parchet, usile interioare sunt celulare, usile de acces sunt din metal si în bai sunt instalate obiectele sanitare, plus sistemele ingineresti sunt complet realizate. Toate utilitatile generale sunt racordate la blocul locativ si apartamentele sunt alimentate cu apa curenta si gaze naturale, sunt asigurate cu electricitate si bransate la sistemul de canalizare.

Pentru achizitionari sunt oferite metode flexibile de plata si locuintele pot fi achitate prin orice tip de credit bancar. Pentru vizionari, va rugam sa contactati consultantii biroului de vânzari, contactele carora le gasiti afisate pe site-ul proiectului imobiliar „Rotar Park 2 Residence”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.