Ghidul Serviciilor
Rotar Park 2 Residence - Ansamblu Locativ, Bucuresti
inapoi la firma 89 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

În imediata vecinatate a imobilelor este centrul comercial „Militari Shopping” si hipermarketul Auchan, functioneaza o multime de buticuri si sunt magazinele: Arabesque, Metro Cash& Carry, Decathlon si Brico Depot Militari, se afla banci si cafenele si sunt food-urile McDonald’s si KFC. Nu departe de blocul locativ este clubul de tenis AMG, sala de fitness „WorldClass Militari”, clubul sportiv „Kom Fitness” si piscina „Crazy Pool”, nu departe sunt saloane de înfrumusetare, farmacii si centre medicale. Pentru copii în apropiere de casa se afla Liceul Tehnologic „Petru Poni”, este Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” si organizatia prescolara „Kids Club”.

De la complexul locativ „Rotar Park 2 Residence” sunt de parcurs circa 200 de metri pâna la Bulevardul Iuliu Maniu si statia de metrou Preciziei se afla la o distanta de doar 700 de metri fata de locuintele noi. Sunt de parcurs aproximativ 10 km pâna la Piata Unirii din capitala si circa 9 pâna la Gara de Nord din Bucuresti, iar Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda” se afla la o distanta de 23 km si sunt de parcurs circa 20 km pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” din Baneasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.