Ghidul Serviciilor
Envogue Residence Iuliu Maniu - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 78 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Proiectul locativ „EnVogue Residence Iuliu Maniu” este compus din 3 blocuri de apartamente, care au aspecte moderne si sunt construite fiecare cu câte un Parter plus 9 etaje. Cladirile locative sunt durabile si dispun de un grad înalt de rezistenta seismica, acestea sunt realizate pe cadre din beton armat si au zidarie din caramida Porotherm pentru închiderile exterioare si pentru peretii interiori despartitori inclusiv si pentru compartimentari. Imobilele facilita de un grad ridicat de eficienta termica si sunt izolate termic cu polistiren expandat de 100 cm grosime si cu vata bazaltica, iar fatadele sunt finisate cu vopsea decorativa de marca Caparol. Instalate sunt ferestre cu profil PVC de la Veka cu trei foi de geam termopan si sunt glafuri exterioare din aluminiu la fel de la Veka. Fiecare scara locativa din blocuri este echipata cu câte 2 lifturi de ultima generatie, care sunt foarte sigure si functioneaza silentios. Complexul rezidential are instalat sistem de supraveghere video si accesul în complex este securizat si se face prin bariera de acces. Proiectul rezidential este proiectat si realizat în conformitate cu toate cererile si standardele europene si dispune de sistem anti incendiu, are instalati hidranti interiori si exteriori si perdele anti propagare fum. În curtea ansamblului sunt amenajate diverse spatii verzi si multiple locuri de joaca pentru copii.

În total în complexul locativ sunt organizate 580 locuri de parcare atât supraterane cât si subterane. Accesul catre blocurile locative se face din bulevardul Iuliu Maniu prin drum privat sau din drumul Ciorogarla.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.