Ghidul Serviciilor
Belair Lake - Ansamblu Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 76 vizite
Poza Belair Lake - detalii ansamblu
Foto

vAnsamblul rezidential Belair Lake are o amplasare exclusivista si este dezvoltat în zona Iancu Nicolae chiar pe malul Lacului Saulei, în apropiere de Padurea Baneasa si Gradina Zoologica din Bucuresti, iar nu departe se afla Aleea Privighetorilor. Locuintele noi se afla localizate pe strada Câmpul Pipera, la numarul 13H, în orasul Voluntari din judetul Ilfov. Accesul catre locuinte se face din strada Erou Iancu Nicolae si de la cladirile locative este acces facil catre punctele de interes din nordul capitalei si catre statiile mijloacelor de transport în comun. La mici distante se afla centrele comerciale „Baneasa Shopping City” si „Promenada Mall”, Zona de Birouri Aviatiei si Zona de Birouri Pompeiu. De la blocurile locative „Belair Lake” pâna în centrul capitalei sunt de parcurs 14 km, pâna la Gara de Nord sunt 11 km si Aeroportul International „Henri Coanda se afla la 8,5 km, iar la doar 5 km este Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

nsamblul rezidential „Belair Lake” se compune din 3 corpuri de imobil, toate fiind proiectate ultra modern si toate au un aspect egal si sunt construite cu un egal regim de înaltime cu câte un Demisol plus Parter si plus 4 Etaje de apartamente, unde etajele 3 si 4 sunt construite Retrase si constructiile obtin un aspect sofisticat si atractiv, asemanator corabiilor calatoare. Corpurile sunt seismic rezistente si sunt realizate cu o mare atentie pe cadre din beton armat cu închideri exterioare si pereti interiori din caramida termic si fonic eficienta Porotherm. Tâmplaria exterioara instalata la blocurile locative este de la Salamander/Alumil cu triplu geam termopan Shucco. Sistemul termic aplicat peste peretii exteriori ai imobilelor este format din polistiren fatadele sunt finisate cu tencuiala decorativa de exterior de la Baumit. Toate spatiile comune interioare sunt finisate si au instalate corpuri de iluminat de tip Led, la casa scarii sunt instalate ascensoare moderne si în incinta blocurilor accesul este securizat. Toate spatiile comune exterioare la fel sunt amenajate si dispun de supraveghere video.

Pentru parcarea transportului rezidentilor si a vizitatorilor în incinta complexului rezidential sunt organizate locuri de parcare subterane si supraterane.

Despre apartamente cu vedere la lac

În total în incinta complexul rezidential „Belair Lake” sunt concepute 66 de unitati locative, câte 22 de apartamente în fiecare corp de imobil. Locuintele sunt decomandat compartimente cu scheme inteligente cu 2 si 3 camere si disponibile în vânzare exista si Duplex-uri. Suprafata locuintelor este cuprinsa între 66,81 mp si 300,43 mp plus suprafetele balcoanelor si teraselor, ce sunt finisate cu balustrade din sticla securizata. Peretii apartamentelor sunt finisati cu vopsea lavabila, iar placile de gresie si faianta folosite pentru finisarea pardoselilor si peretilor din bai si bucatarii sunt alese de la firma Marazzi/Cezar. Pardoselile dormitoarelor, livingurilor si holurilor sunt placate cu parchet triplu stratificat. De la firma Pinum/Flossen sunt alese si instalate toate usile interioare din apartamente, iar la intrare usile de acces au capacitati antifoc, sunt din metal si sunt de marca Ninz. Camerele de baie sunt complet echipate si utilate si au instalate obiecte sanitare Lapino. Sistemul de încalzire este instalat prin pardoseala cu instalatii de producere italiana Tiemme si sunt dotate centrale termice individuale de marca Immergas. Sistemul electric este complet realizat si în apartamente sunt instalate prize si întrerupatoare Legrand/Gewiss. Toate utilitatile sunt racordate la imobilele si acestea sunt asigurate cu electricitate, gaz, apa curenta si sunt bransate la sistemul de canalizare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.