Ghidul Serviciilor
Belair Lake - Ansamblu Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 76 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

Amplasarea Complexului residential BELAIR LAKE este un avantaj real, avand in apropiere obiectivele importante din zona de nord a Bucurestiului - Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica, Academia de Politie, Jollie Ville, Zona de Birouri Aviatiei, Promenada Mall, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Aeroportul Otopeni etc, cat si cele mai importante si prestigioase institutii de invatamant private.

Combinand creativitatea cu experienta si accesibilitatea cu standarde de nivel premium, BELAIR LAKE este un proiect conceput pentru un stil de de viata activ, modern si sanatos, care raspunde tuturor cerintelor unei familii. Este un proiect de suflet, creat din dorinta de a imbina si completa un stil de viata urban, activ, cu beneficiile si bucuria de nepretuit pe care le confera apropierea de natura, o priveliste superba de pe propria terasa sau apartenenta la o comunitate de calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.