Ghidul Serviciilor
Lebada Lake Residence - Ansamblu Imobiliar, Pantelimon, Ilfov
inapoi la firma 84 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Cu un amplasament deosebit, pe o peninsula de pe Lacul Pantelimon, Lebada Lake Residence impresioneaza prin arhitectura exterioara si prin apartamentele cu terase mari, cu vedere directa pe lac si padure.Proiectul este unul impresionant, cu un teren de peste 40000 mp ce va cuprinde 10 cladiri rezidentiale cu 600 apartamente si spatii comerciale, zone verzi si de recreere, cat si o zona de promenada pe malul lacului. Deasemenea, ansamblul dispune de locuri de parcare suficiente atat pentru locatari, cat si pentru vizitatori. Constructia se va realiza in 2 faze. Prima faza va cuprinde cele 5 blocuri de pe lac (300 apartamente)Intregul ansamblu are un design elegant, mediteranean, cu o structura cu etaje retrase, terasate, care a permis ca incepand cu etajul 4 sa poata fi construite penthouse-uri cu terase de circa 100 mp cu vedere panoramica pe lac.Locatia este una deosebita, ansamblul fiind cuprins de lac si padure, ceea ce inseamna o calitate a aerului foarte ridicata, la doar cativa kilometri de centrul orasului.

Ansamblul locativ „Lebada Lake Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafata de 40.000 mp si este compus din zece blocuri de apartamente cu aspecte elegante si atractive, ce sunt proiectate cu o arhitectura moderna într-un stil mediteranean. Imobilele sunt construite cu etaje retrase si au un regim diferit de înaltime, unde începând de la etajul 4 locuintele dispun de terase personale cu spatii extrem de generoase si ajung pâna la 7 Etaje locative. Toate cladirile dispun de o structura constructiva formata din cadre din beton armat si au toate închiderile exterioare si pereti interiori despartitori dintre apartamente si compartimentari din BCA. Imobilele sunt fiabil izolate termic pe exterior si au fatade elegant finisate cu materiale contemporane si durabile. Tâmplaria exterioara instalata la apartamente este din profil PVC si are geam termopan. Toate scarile imobilelor beneficiaza de ascensoare moderne si sigure prezentate de la firma cu renume Kone, ce functioneaza silentios si rapid. Toate spatiile comune din incinta blocurilor, casa scarii si coridoarele sunt finisate complet si au un design modern si elegant, unde sunt aplicate finisaje cu modele moderne si aspecte elegante. Ansamblul de locuinte este prevazut cu multe spatii comerciale si de servicii, exista amenajat un teren de sport, sunt diverse zone verzi plantate si cu confortabile spatii de relaxare. În incinta complexului rezidential este organizata o piscina si locatarii facilita de zona de promenada de pe malul Lacului Pantelimon.

În incinta complexului de locuinte sunt organizate suficiente locuri de parcare pentru rezidenti si pentru vizitatori (parcari subterane si supraterane).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.