Ghidul Serviciilor
Lebada Lake Residence - Ansamblu Imobiliar, Pantelimon, Ilfov
inapoi la firma 84 vizite
Poza Finisaje apartamente
Foto

Proiectul rezidential „Lebada Lake Residence” este prevazut cu un total de 600 unitati locative cu 1, 2, 3 camere decomandate si apartamente spatioase de tip – Penthouse, toate cu scheme logic proiectate. Suprafata apartamentelor este proiectata începând de la 21,80 mp si pâna la 245,97 mp plus toate locuintele beneficiaza de terase spatioase, suprafata carora ajunge pâna la 100 mp si de la care se deschid vederi panoramice si fascinante asupra padurii si Lacului Pantelimon.

Locuintele sunt oferite în vânzare complet finisate si au pardoseli placate cu gresie si parchet, pereti finisati cu lavabil si faianta, usile interioare sunt celulare si usa de acces este din metal. Toate imobilele se predau în folosinta racordate la utilitati si în apartamente este curent electric, este apa, gaz, bransament la sistemul de canalizare, este dotat cablaj pentru TV si acces la internet. Fiecare apartament se contorizeaza separat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.