Uleiul Cardinal, obtinut prin presarea la rece a semintelor neprajite de floarea soarelui, este un produs 100% natural.
Are miros si gust placut, de seminte crude, uleios, dar nu gretos, o culoare galben aurie stralucitoare si o bogata valoare nutritiva. Se remarca prin limpiditatea deosebita, vascozitate insemnata.
Are un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si F, acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, stimulatoare ale activitatii hormonale, regenerative.
Se foloseste in stare cruda la salate, dar si la alte preparate culinare, caci chiar daca prin incingere isi mai pierde o parte din vitamine, el ramane totusi superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.