Ghidul Serviciilor
2Nd Face Tattoo & Body Piercing
inapoi la firma 1261 vizite
Poza Salonul 2nd Face
Foto

Salonul de tatuaje 2ndFace este deschis in anul 2010 amplasat in magazinul COCOR , la subsol langa BILLA , studioul a fost conceput, utilat şi dotat conform normelor C.E. şi ale Ministerului Sănătăţii. Artiștii tatuatori au fost aleși pe criteriul competenței profesionale și a portofoliului de lucrări deja executate. Aparatura este profesională, sterilizată, se utilizează exclusiv ace de unică folosinţă, sterile si sigilate, tuşuri vegetale de cea mai bună calitate (Intenze, Starbrite, Micky Sharpz, Yakuza, importate din S.U.A), și scaune de tatuaj de ultimă generație (tot S.U.A.).

 

Pentru a veni în sprijinul clienților, am postat pe site-ul nostru o colecţie impresionantă de modele de tatuaje (peste 50.000). Ele pot fi downloadate, printate, îmbunătățite. Cultura tattoo & body piercing a fost abordată succint, dar elocvent. De asemenea, metodele tehnice, materialele folosite, tipul de operațiuni post-intervenție au fost reliefate detaliat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.