Ghidul Serviciilor
3 Steps Support Company - Consultanta Si Management In Constructii, Constanta
inapoi la firma 779 vizite
Poza Mentenanta tehnica cladiri
Foto

Mentenanta tehnica, interventii de mentenanta periodica si corectiva

Serviciile de mentenanta tehnica au ca principal scop asigurarea functionarii optime a sistemelor cladirii, prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva, care, corect aplicate, duc la prelungirea ciclului de viata si a performantelor sistemelor cladirii.

Astfel:Intretinerea preventiva consta intr-un plan de actiuni de mentenanta urmarind prevenirea caderilor si defectelor echipamentelor, proiectat sa asigure si sa mentina buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor. Sunt necesare controale periodice, revizii partiale si/sau totale la intervale specificate, schimburi de uleiuri, ungeri etc. Beneficiile acestui tip de mentenanta rezida in:

Intretinerea predictiva contribuie la determinarea conditiei echipamentelor in functiune, in scopul predictiei precise a actiunilor de intretinere. Aceasta abordare are ca efect importante reduceri ale costurilor fata de cele privind actiunile de intretinere de rutina, deoarece se desfasoara in perioada functionarii echipamentelor, minimizand astfel intreruperile sistemelor normale de operare;intretinerea corectiva corespunde situatiei de interventie pentru remedierea operativa a unei defectiuni la un echipament in functiune. Principalele activitati constau in repararea, repunerea in functiune sau inlocuirea pieselor din echipamentul afectat.

Echipe mobile de interventie tehnica

3 Steps Support (3SS) dispune de mai multe echipe mobile de interventie care desfasoara activitati legate de mentenanta tehnica, constand in principal in:

In functie de distanta, echipele tehnice mobile intervin in cel mai scurt timp posibil, remediind operativ problema semnalata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.