Ghidul Serviciilor
3 Steps Support Company - Consultanta Si Management In Constructii, Constanta
inapoi la firma 767 vizite
Poza Servicii de curatenie
Foto

Curatenia reprezinta un element de o deosebita importanta pentru orice fel de suprafata si de spatiu, indiferent de destinatia sa, fiind indispensabila pentru un mediu de lucru sanatos. Curatenia profesionala este o activitate sistematica, procedurata, constand in efectuarea de catre personal special instruit si la nivele agreate de calitate, a operatiilor de curatare – indepartare a murdariei, a deseurilor, precum si de igienizare asupra obiectelor, spatiilor, cladirilor si a mediului inconjurator, construit si natural, prin utilizarea de echipamente, dispozitive si substante specializate, cu respectarea normelor ecologice.Realizam o gama larga de servicii personalizate de curatenie, pentru orice tip de spatii, incluzand toate activitatile si operatiunile aferente domeniului curateniei, igienei si managementului deseurilor, la un nivel de calitate riguros controlat. Personalul nostru, atent selectionat, instruit si respectuos, utilizeaza numai echipamente si dispozitive performante.In operatiunile de curatenie sunt folosite exclusiv solutii si substante integral ecologice. Toate acestea (detergenti, dezinfectanti, odorizanti etc.) provin de la producatori internationali renumiti si sunt aprobate de catre Ministerul Sanatatii si Mediului, fiind utilizate strict in dozarea prescrisa.

Curatenie de intretinere/generala

pentru cladiri de birouri, centre comerciale, magazine, expozitii etc. Tipul si nivelul de servicii dorit si programul de lucru se stabileste impreuna cu beneficiarul si includ:

Curatenie dupa constructor

la finalizarea sau renovarea cladirilor:

Curatenie industriala

Curatenie spatii exterioare

parcari, parcuri, trotuare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.