Ghidul Serviciilor
Club Sportiv 4Sports
inapoi la firma 5761 vizite
Poza Despre noi
Foto

CLUB SPORTIV 4SPORTS s-a infiintat in anul 2009 la initiativa maestrului emerit al sportului FOMETESCU CLAUDIU  si a fostului jucator profesionist SAFAR GINGU ZOLTAN pentru a aduce un plus in dezvoltarea fizica, mentala si educationala a copiilor nostri, pentru a le gasi un mod frumos de a creste si de a  socializa.

 

Totodata, acest club isi doreste sa le impartaseasca copiilor dornici de performanta modalitatea de a ajunge la calitatile necesare unui baschetbalist profesionist. 

In staful clubului au fost cooptati fosti mari jucatori ai baschetului cum ar fi LIVIU CARAIANI, STOJADIN MARKOVIC SI EMRE CEKEMOGLU.

 

Sustinem si participam prin metodele folosite in cadrul clubului la  proiectul EDUCATIA PRIN SPORT, proiect lansat de Federatia Romana de Baschet care urmareste readucerea baschetului si a sportului in general in prioritatile copiilor si tinerilor ca o alternativa net superioara sedentarismului si altor tentatii nocive din jurul lor in ziua de azi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.