Ghidul Serviciilor
Headprint
inapoi la firma 261 vizite
Poza Autocolant
Pret: 63,77 RON
Foto

Aplicatii WINDOW GRAPHICS: grafica printata pentru aplicare pe suprafete transparente

Caracteristici generale:

Material tip sandwich format dintr-un strat de PVC vinilic pozitionat la mijloc, un strat superior de vinil flexibil perforat si un strat de adeziv de culoare neagra, indepartabil, acrilic. Produsul este destinat printarii pe majoritatea masinilor care functioneaza cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent. Suprafata produsului absoarbe usor cerneala, rezultatul fiind o grafica in culori vii. La temperaturi intre 15 si 35 grade C, in decursul unui an, materialul se poate indeparta fara a lasa reziduuri. Produsul se aplica la o temperatura intre +10 grade C pana la +40 grade C. Produsul are o excelenta rezistenta la cele mai diferite conditii de mediu si este pretabil aplicatiilor pe suprafete transparente, precum: sticla, acrilic, policarbonat etc.

Hartia baza: hartie siliconica, 180 microni, 150 gmp

Aplicatii Window Graphics

Produsul este pretabil aplicatiilor pe suprafete transparente, precum: geamurile diferitelor vehicule (autobuze, trenuri, tramvaie etc), decorare de geamuri ale cladirilor, magazinelor, birourilor, acolo unde se cere o buna vizibilitate din interior catre exterior, diferite tipuri de display-ere etc. Produsul nu poate fi aplicat pe suprafete transparente care nu sunt pozitionate vertical sau care sunt curbate. Pentru curatarea suprafetei nu folositi substante alcaline. In cazul in care produsul se aplica pe suprafete deja protejate anti-reflectie sau anti-zgariere, la indepartarea foliei este posibil ca aceste protectii sa sufere modificari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.