Ghidul Serviciilor
Cazare-Acum.ro
inapoi la firma 417 vizite
Poza Despre Cazare-Acum.ro
Foto

Firma noastra va ofera servicii de inchiriere locuinte in regim hotelier pe termen scurt, mediu sau lung in Bucuresti. Preturi incepand de la: 25€/zi garsoniere, 30€/zi apartamente 2 camere, 55€/zi apartamente 3 camere, 75€/zi apartamente 4 camere, 39€/zi boutique hotel 4****. Va oferim spre inchiriere in regim hotelier: garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere in zone ultracentrale din Bucuresti. Firma noastra va ofera acum si cazare in Boutique Hotel 4 **** la confortul si luxul unui hotel, insa la preturi mai mult decat acceptabile.

Daca nu ai apelat niciodata la serviciile noastre poate te intrebi cu ce e firma noastra mai presus decat celelalte????.... Raspunsul e simplu si clientii nostri atat din tara, dar si din afara il stiu, Cazare-Acum.ro ofera cazare in regim hotelier ieftina, conditii excelente, discounturi semnificative pentru perioade mai mari de timp si profesionalism, echipa noastra avand o experienta de peste 15 ani in domeniu.

CAZARE REGIM HOTELIER BUCURESTI - alternativa de cazare avantajoasa, pret cu 50% mai mic decat in hoteluri de 3-4 stele. Cazarea se face in apartamente frumoase, spatioase respectiv: garsoniere de 40 mp, 2 camere de 70 mp si 3 camere de 90 mp atat in imobile de tip BLOC cat si in imobile de tip BOUTIQUE HOTEL de 4 stele. Alegand aceasta alternativa unui hotel aveti posibilitatea de a va simti mult mai confortabil, intr-un spatiu mult mai intim. Apartamentele si garsonierele se afla in cladiri noi din centrul Capitalei Romaniei, iar preturile sunt flexibile in functie de perioada solicitata si de numarul de zile. Alege-ti serviciile firmei noastre de inchiriere in regim hotelier Bucuresti si astfel cazarea va fi o grija in minus in calatoria dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.