Ghidul Serviciilor
Total Construct - Constructii Si Finisaje, Timisoara
inapoi la firma 286 vizite
Poza Despre noi
Foto

În decursul anilor de activitate, numarul de muncitori calificati a crescut, la fel si numarul personalului tehnic, iar dotarea tehnica este, de asemenea, de cea mai buna calitate. Gama serviciilor care se executa în prezent s-a diversificat si, pe lânga activitatea de proiectare în constructii (arhitectura, rezistenta si instalatii), societatea acorda consultanta de specialitate si asistenta tehnica la lucrarile de executie a constructiilor. Adica dirigentie de santier.

Lucrarile de executie ale societatii s-au extins si la lucrari de structura (structuri din beton armat, zidarie sau metalice) atât pentru constructii civile cât si industriale, iar lucrarile de finisaje acopera toata gama constructiilor civile si sociale (case familiale, sedii de firma, hoteluri, spatii comerciale, clinici etc.).

Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar si la nivelul celor mai mici detalii si implicit de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce, pentru noi înseamna cea mai buna reclama.

În clasamentul pentru IMM întocmit de TOP 10K BUSINESS AWARDS , pentru performante deosebite înregistrate la nivelul anului 2018 , clasa CAEN 4120 Timisoara, S.C. TOTAL CONSTRUCT S.R.L., a ocupat locul 3 in top salariati la nivel local.

CE VA OFERIM

Prin specializarea personalului direct productiv, suntem mandri sa afirmam ca am optimizat toata gama de servicii oferite. Experienta si nivelul de pregatire a angajatilor plaseaza S.C. TOTAL CONSTRUCT S.R.L. printre companiile dinamice din partea de vest a Romaniei.

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra formata din ingineri constructori cu experienta va ajuta sa faceti estimari cât mai exacte ale costurilor proiectului dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.