Debit nominal de la1 la 20 l/s
Separatoare de grasimi - Notiuni generale:
- Grasimile si amidonul sunt principalele cauze ale tevilor înfundate. De aceea este importanta captarea acestora înainte de a ajunge în reteaua de canalizare
- Grasimile si amidonul se gasesc în apa reziduala din restaurante, bucatarii de mari dimensiuni, scoli, spitale etc, sau întreprinderi de prelucrare a alimentelor.
Techneau a dezvoltat o gama completa de separatoare de grasimi si separatoare amidon.
- Separator de grasimi cu decantor încorporat, debite cuprinse între 1 si 20 l/s, capabil sa prelucreze apa reziduala din restaurante care servesc pâna la 4000 de mese zilnic
- Separator de amidon , debite de la 1 la 4 l/s
- Modele combinate asigurând separarea atât a grasimilor, cât si a amidonului, debite între 1 si 15 l/s.
Polietilena:
- Apa reziduala din restaurante si întreprinderi pentru prelucrarea alimentelor este deosebit de agresiva. Polietilena este materialul perfect în aceste situatii: este extrem de tare si rezistent la coroziune.
- Peretii netezi împiedica lipirea grasimilor, usurând mentananta. Spre deosebire de separatoarele de otel a caror pereti trebuie reconditionati în mod regulat, polietilena este un material care nu necesita mentananta