Ghidul Serviciilor
Carinthia
inapoi la firma 210 vizite
Poza Tabere vara PREDEAL
Pret: 1.250 RON
Foto

Inscrierile pentru taberle de vara 2011 au inceput deja. Taberele de vara pentru copii organizate de echipa nostra imbina practicarea activitatilor montane (drumetii montane,tiroliana, echitatie, tir cu arcul, orientare turistica..), si a vizitarii obiectivelor turistice (Castelul Peles, Castelul Bran, Cetatea Rasnovului, Biserica Neagra) cu practicarea diferitelor jocuri de echipa, imaginatie si indemanare, menite sa imbunatateasca starea de spirit si buna dispozitie a copiilor. Preocuparea noastra este ca si copii dumneavoastra sa aibe parte de o tabara de neuitat si sa nu se plictiseasca nici macar o clipa.

 

     Copii vor invata, printre altele, sa foloseasca busola pentru a se orienta, sa monteze cortul, sa se dea pe tiroliana, sa mearga cu bicicleta pe munte, sa faca focul, sa traga cu arcul si nu in ultimul rand sa-si foloseasca imaginatia pentru a “supravietui in slabaticie”.

 

     Focul de tabara si preimierea copiilor ce vor avea loc la sfarsitul fiecarei tabere, vor avea un invitat special care ii va bucura cu siguranta pe copii, iar chitaristul Dan Vlad ne va canta cunoscute cantece haiducesti si ne va relata povesti inedite

 

      In continuare va prezentam perioadele, tipul taberelor, serviciile prestate, activitatile desfasurate, bagajele necesare si oferta pentru tabere de vara 2011.

-Perioada:  

- 7zile / 6 nopti (duminica seara - sambata la pranz)

-Cazare: 

- 6 nopti Pensiunea Ricky (Predeal)

-Masa: 3/zi

-dimineata bufet suedez-seara cina normala-in functie de activitatile desfasurate in ziua respectiva copii  vor servii pranzul fie la pensiune, fie "in deplasare"

-Activitati:

- mountan bike,- drumetii montane,- plimbare cu telecabina,- tirloiana, catarare,- orientare turistica,- tir cu arcul,- echitatie,- notiuni de prim ajutor,- montare/demontare cort,- camping,- foc de tabara,- vizitare Castelul Peles si Bran,- vizitare Cetatea Rasnovului,- Parc Aventura,- Paradisul Actvatic,- activitati specifice si jocuri de cabana,(activitatile pot suferii modificari in functie de conditiile meteorologice)

-Bagaje necesare:

- ghete de munte- rucsac de munte- pelerina de ploaie- pantofi sport- pantaloni de trenning- pantaloni scurti- sapca- costum de baie/slip- pijamale- casca pentru bicicleta, in cazul in care aveti

 

Tematica unei tabere reflecta activitatile care vor avea o pondere mai mare in cadrul unei saptamani. De exemplu, in cadrul taberei de mountain bike ce se va desfasura in perioada 4 iulie – 9 iulie, copii vor lua parte la toate activitatile enumerate mai sus dar cu un accent predominant pe mountain bike. Tabara de cercetasi reuneste toate activitatile mai sus enumerate in proportie relativ egala. De retinut este faptul ca, in functie de aptitudini si de varsta, copii vor fi grupati corespunzator.

 

Tarif tabara: - 1250 ron / persoana (tarif vechi)  

                      - 1050 ron / persoana (tarif nou)

                                              - Oferta valabila pana pe 01.08.2011 -

- pentru inscrieri completati forlmularul de inscriere sau contati-ne via e-mail sau telefon din sectiunea contact

- nu exista alte costuri suplimentare

- pentru o programare sigura este necesara achitarea unui avans de 10% (cu cel putin 10 zile inainte de tabara)- oferim 5% reducere pentru plata avansului cu cel putin 30 zile inainte de data inceperii taberei   

- pentru oferte si reduceri destinate gradinitelor si scolilor intrati aici.- va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari: Tel: 0723931259 e-mail:Tabere_predeal@yahoo.com

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.