Ghidul Serviciilor
Pavex Parquet - Parchet Decorativ Cu Intarsie, Sebes / Alba
inapoi la firma 202 vizite
Poza Detailisti Romania
Foto
Foto

Exclusive Floors / Bucuresti

Exclusive Floors – prezenta in Bucuresti cu un showroom specializat in podele din lemn – a luat nastere in anul 2011 din dorinta de a oferi produse si servicii exclusiviste pe aceasta piata.

Parchet din lemn masiv, podele din lemn stratificat, podele laminate, servicii in domeniul podelelor (instalare parchet, turnare sape autonivelante, finisare sau reconditionare parchet, finisaje speciale – baituri speciale, antichizari, etc.), produse profesionale (produse ecologice Bona Suedia) toate sunt disponibile ca ingrediente pentru amenajarea locuintei la standarde inalte.

Incepand din mai 2012 parchetaria cu intarsie Pavex Parquet (borduri si medalioane cu intarsie pentru parchet masiv) este disponibila pentru comenzi prin intermediul Exclusive Floors la showroomul din Bucuresti, b-dul Nicolae Titulescu Nr.119, sector 1 (in rond la Banu Manta).

Exclusive Luxury Floors srlBd. NicolaeTitulescu 119, Bl. 3, ParterSector 1, Bucuresti, RomaniaTel: 0785 284 950E-mail: office@exclusivefloors.roWeb: www.exclusivefloors.roContact: Anca BUTA, director vanzari

 Deveniti detailist Pavex Parquet

Pavex Parquet constant interesata in stabilirea de relatii comerciale cu companii care activeaza in domeniu care sunt interesate in a deveni detailisti de parchet decorativ cu intarsie pe piata din Romania.

Daca sunteti o firma de profil, aveti un showroom si prestati servicii de instalare parchet masiv atunci am fi interesati sa discutam o eventuala colaborare. Parchetarii independenti sunt o optiune in acest sens.

Pentru detalii va rugam sa ne scrieti la adresa: pavex.parquet@gmail.com

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.