Ghidul Serviciilor
Marius Serban Pfa - Electrician Autorizat Bucuresti
inapoi la firma 530 vizite
Poza Va sfatuiesc
Foto

Electricitatea este o forma de energie, care circula prin materialele conductoare, iar daca instalatia este defecta apar scurgeri de curent. Mai multe informatii despre tabloul electric, instalarea aparatelor electrice in locuinte, bai, bucatarii, riscurile pe care le prezinta curentul electric le gasiti in acest paginile acestui site.

 

Va sfatuiesc: daca totusi va pricepeti la anumite lucrari casnice ce implica electricitatea, de exemplu: inlocuirea unei prize sau comutator, montarea unei lustre, montarea unei sonerii, instalarea unui aragaz electric si alte lucrari similare dar simple, va recomand sa respectati regulile elementare de protectia muncii, printre care intrerupeti alimentarea cu energie electrica pe circuitul electric unde desfasurati activitatea respectiva, din tabloul electric, deoarece o clipa de neatentie se poate solda cu electrocutarea dumneavoastra sau a persoanelor din jur.Informatii despre electrocutare-click aici .

Folositi scule si echipamente pentru domeniul electric: patenti izolati, surubelnite, indicatoare de tensiune, ochelari de protectie, salopete, bocanci sau cisme din cauciuc pentru joasa tensiune, casca de protectie cu viziera pentru protectia ochilor si a fetei, covorase din cauciuc, manusi electroizolante, indicatoare NPM...

 

Instalatie electrica este protejata prin aparate de protectie electrica si fiecare aparat de protectie are o functie vitala, iar el trebuie sa functioneze imediat si sigur, de aceea trebuie sa acordati o atentie sporita la achizitionarea acestora. Copiile sunt realizate din materiale ieftine, cum ar fi plasticul care se aprinde, ele imita in general aspectul exterior, inscrisurile ,dar nu respecta procesul tehnologic.

 

In practica acestei meserii, am fost solicitat de foarte multe ori la defectiuni ale instalatiei electrice, unde am constatat ca a fost folosit aparataj contrafacut, multi clienti s-au justificat ca au folosit acest aparataj ori din necunoastere, ori din cauza pretului de achizitie mic, ori au fost indrumati de asa zisi mesteri pe care i-au angajat la renovarea locuintei, mesteri care nu aveau pregatirea corespunzatoare in specialitatea electrica, lucru care se putea solda oricand cu producerea unui incendiu de natura electrica!

 

Tot pe acest site sunt expuse cateva fotografii ce cuprind: panourile electrice, protectia la supratensiune...Aceste imagini sunt atasate pentru a veni in sprijinul persoanelor care doresc sa-si instaleze un tablou electric nou, sau doresc sa-si monteze o protectie diferentiala de curent sau una de supratensiune, pentru a-si putea face o idee despre cum arata aceste aparate, astfel incat sa evite marfurile contrafacute.

 

Partenerul oficial al acestui site este:- Electrician Bucuresti- , unde puteti gasi informatii utile despre electricitate, raspunsuri si rezolvari ale problemelor pentru examenele de autorizare organizate de catre ANRE.   

 

O informatie utila si de folos este ca atunci cand sunteti in cautarea unui electrician, pentru diverse probleme sau lucrari de natura electrica, este aceea ca internetul la ora actuala este aglomerat de siteuri si anunturi electrice, postate de diferite persoane care pot fi autorizate sau nu pentru a desfasura lucrari in instalatiile electrice, ceea mai buna dovada cu care se poate dovedi autorizarea unui electrician este legitimatia eliberata de ANRE si pe ea sunt regasite gradurile de autorizare, valabilitatea, viza, fotografia persoanei in cauza.

 

Prin acest siteu electric, doresc pe cat posibil sa vin in intampinarea si rezolvarea problemelor ce pot aparea intr-o instalatie electrica, atat prin sfaturi cat si prin interventia directa a mea sau a electricienilor autorizati parteneri. Majoritatea incendiilor ce au loc in case sunt provocate de scurtcircuitele electrice, care iau nastere in majoritatea cazurilor datorita actiunii personalului care nu este autorizat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.