Ghidul Serviciilor
Hanna Instruments Instrumente Si Aparatura Pentru Laboratoare Cluj
inapoi la firma 410 vizite
Poza Instrumente pentru laborator
Foto

HI 9828 Instrument de măsură portabil multiparametru pentru calitatea apei

 

HI 9828 este un instrument portabil multiparametru care măsoară 13 parametri esenţiali legaţi de calitatea apei (6 măsuraţi şi 7 calculaţi), inclusiv pH, conductivitate/TDS, ORP, oxigen dizolvat, presiune atmosferică şi temperatură. Instrumentul este dotat cu un display LCD cu iluminare şi cu dimensiunea de 128 x 64 puncte; acesta redimensionează automat cifrele şi permite configurarea completă a fiecărui parametru ce trebuie măsurat, a unităţii de măsură, a limbii şi a reprezentării sub formă de grafic pe display.

Instrumentul are de asemenea implementate funcţii avansate precum recunoaşterea automată a electrodului pH/ORP, selectarea automată a domeniului pentru măsurători de conductivitate/TDS, funcţie de verificare a măsurătorii pentru eliminarea erorilor de citire. Având un design ergonomic, aparatul poate fi foarte uşor mânuit şi utilizat. Fiecare parametru este susţinut de informaţii on-line ajutătoare, atât în mod de calibrare cât şi în timpul măsurătorilor.

Pentru controlul şi înregistrarea datelor, HI 9828 poate fi dotat opţional cu sistemul de înregistrare T.I.S. - Tag Identification System produs de HANNA; acesta este compus din chei electronice de tip iButton© cu cod ID unic şi care pot fi instalate în diferite locuri de prelevare a mostrelor cu scopul de a le folosi pentru introducerea de informaţii specifice în timpul înregistrării. Funcţia de înregistrare a datelor permite înregistrarea datelor de la fiecare senzor conectat; înregistrarea se poate face manual sau automat pentru până la 60.000 de probe. HI 9828 este dotat cu funcţii GLP intuitive iar trasferul datelor pe calculator se realizează prin interfaţa USB.

Proiectat pentru folosirea pe teren, instrumentul este rezistent la şocuri şi cu impermeabilitate de tip IP67 (cufundare timp de 30 de minute sub apă, până la 1 m adâncime). Sonda multisenzor, HI 769828, poate fi de asemenea ţinută sub apa datorită impermeabilităţii sale de tip IP68. Pentru calibrarea pe teren, sistemul HANNA de "calibrare rapidă" permite operatorului să calibreze pH-ul, conductivitatea şi oxigenul cu o singură soluţie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.