Ghidul Serviciilor
Kadra - Automatizari Usi, Porti, Ferestre, Parcari Publice, Cluj Napoca
inapoi la firma 502 vizite
Poza Sisteme automate de parcare cu bariera
Foto

Terminalele emit biletele de intrare si le valideaza la iesirea din parcare, utilizând o tehnologie moderna care permite soferilor sa efectueze operatiuni fara sa paraseasca masina. Design atractiv, se integreaza usor în arhitectura moderna a noilor centre urbane.

BARIEREBariera electromecanica automata are rolul de a controla intrarile si iesirile autovehiculelor în/din parcare/spatii prevazute cu sisteme automatizate de parcare. Este recomandata pentru controlul traficului în zone de tranzit cu trafic intens (parcare publica sau privata automata, ghisee de plata a taxelor de drum, vami si puncte de trecere cu trafic constant).

AUTOMATE DE PLATA

Automatele oferite de KADRA sunt, în fapt, statii de plata fara operator, destinate colectarii platilor aferente parcarii prin încasare numerar sau plata cu card bancar. Tehnologia de ultima generatie faciliteaza gestiunea datelor si permite derularea de operatiuni de plata de mare viteza, în conditii de siguranta

SOFTWARE

Pachetele de programe si aplicatii care stau la baza tuturor sistemelor de parcare oferite de KADRA au în componenta module software separate, complet customizabile, în functie de caracteristicile fiecarui proiect în parte. Posibilitatea de configurare a parametrilor de functionare a echipamentelor sistemului si afisare date în timp real.

CASE MANUALE

Casa manuala oferita de KADRA integreaza capacitatea de a gestiona încasarile cu numerar sau card bancar si functioneaza asistat, cu operator uman.Sistemele KADRA au o interfata tactila intuitiva, usor de utilizat, accepta toate metodele de plata dorite (card, cash, discounturi, vouchere, tichete cadou etc.) si permit emiterea de rapoarte si analize.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.